MyFitness

12. septembrī svinam Gym Day, kas ir starptautiski reģistrēta sporta klubu diena, ko iniciējusi MyFitness sporta klubu ķēde Latvijā un Igaunijā.

Starptautiskā sporta klubu diena ir par veselīgu un aktīvu ikdienu un dzīvi kopumā. Mēs vēlamies pievērst to cilvēku uzmanību, kas vēl tikai domā par regulāru fizisko aktivitāšu uzsākšanu vai arī ir mēģinājuši integrēt regulārus treniņus ikdienā, bet dažādu iemeslu pēc tas ir apstājies. MyFitness sporta klubos ir gaidīts ikviens, kurš vēlas kļūt stiprāks un pārliecinātāks par sevi, jo tikai tā mēs kopā varam veidot spēcīgu un veselīgu sabiedrību.

Aicinām pievienoties mums, MyFitness komandai, šajā bezmaksas rīta treniņā un kopā modināt Rīgu ar jaudu, ar prieku un kustību. Ņemiet draugus, mīļotos un bērnus un sagaidīsim sauli Rīgas jumtos kopā!

Kad: 12.09.2024.

Kur:  Latvijas Nacionālā mākslas muzeja laukums , Jaņa Rozentāla laukums 1, Rīga.

Cikos: 6:30-8:00 

Treniņa ilgums 6:45-7:30.

PARKINGS: Rīgas centrā darba dienās bezmaksas autostāvvieta līdz 8:00.

Sagaidīsim 12. septembra saullēktu kopā ar enerģisku treniņu trīs treneru pavadībā un DJ mūzikas ritmos pašā Rīgas centrā. Pēc tam, kad saule būs mūs sveicinājusi, kad ķermenis būs modies, mēs parūpēsimies par jaudīgu startu atlikušajai dienai kopā ar Alūksnes putnu ferma, Dobeles dzirnavnieks, NIKE, Lielbāta, Seeberger, RIMI, KAIJA, Latvijas Nacionālās mākslas muzeja, LIVOL un citiem.

Baidies, ka rīta treniņi nav domāti Tev? Met aizpriedumus pie malas! Ir īstais laiks jaunam izaicinājumam!

Pasākums tiks fotografēts un filmēts. Piedaloties pasākumā, Jūs piekrītat foto un/vai video uzņemšanai pasākumu laikā un to izvietošanai sociālajos tīklos reklāmas nolūkos.

Par godu šim notikumam VISI 12 MyFitness klubi 12.septembrī būs pieejami bez maksas. Ikviens ir aicināts pievienoties GymDay (Sporta klubu dienā) un dalīties ar savu pieredzi sociālajos tīklos, atzīmējot @myfitnesslv un izmantojot tēmturi #GymDay. Apmeklējuma reizē nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu – pasi vai ID karti.


12.SEPTEMBRĪ REĢISTRĀCIJA BEZ MAKSAS

Reģistrēties iespējams gan klubā uz vietas, gan tiešsaistē ar atlaižu kodu: GYMDAY

BEZMAKSAS REĢISTRĀCIJA 12.09

Apmeklējot klubu pirmo reizi, lūgums uzrādīt personas apliecinošu dokumentu (pase vai ID).

Aizvērt

MyFitness jaunumi

Piesakies MyFitness jaunumiem un esi vienmēr informēts par jaunākajām treniņu iespējām, klubu aktivitātēm un piedāvājumiem!


Lūdzu pārskatiet mūsu privātuma politiku.

Aizvērt

Ieiet

Neesi MyFitness biedrs? Reģistrēties!

Aizmirsāt paroli?

MyFitness